Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je pátek 19.04.2024










Mikulášská diskotéka v Ďáblicích

Mikulášská diskotéka je jednou ze startovních kulturních akcí, které zatím v Ďáblicích nemají dostatečnou tradici. Proto i účast byla nižší, než by si takto dobře připravená akce zasloužila. Kvůli menší účasti nakonec pořadatelé dali vstupné na diskotéku zadarmo. Díky sponzorům a podpoře Městské části Praha 8 si děti odnesly bohaté nadílkové balíčky v hodnotě kolem sta korun. Hodnotné knižní ceny za soutěže věnoval Magazín eKamarád.

 

Celou akci zahájili Petr Nezchyba se svojí profesorkou. Ti se přivítali s vybranou dvojicí dětí, kterou připravili na přivítání Mikuláše, Anděla a Čerta. Signálem k jejich nástupu byla hra Petra Nezchyby na trubku.

 

Následovalo přivítání Anděla jeho kolegů, předávání nadílky, básnička a taneček. Po této mikulášské ceremonii se rozeběhla samotná diskotéka, kterou si velmi pěkně připravil disdžokej Miroslav Průžek.

V úplném začátku děti reagovaly hudebně a tanečně nejvíce na nesmrtelnou Abbu. Ta je rozpohybovala k tanci i za pingpongovými stoly. Malý turnaj v pingpongu patřil k doplňkovým soutěžím. Na nich se podílel oddíl mládeže TTC Praha. K dispozici byly dva velké pingpongové stoly a dva ministoly. Oba turnaje vyhrál Martin Holl z TTC Praha.

 

Dík patří Blance, která na celou akci připravila chlebíčky. Obsluha na baru se střídala - Blanka, Míla a Vašek. Chvíli tam byl k vidění i anděl :)))

 

Disdžokej citlivě míchal hudební produkci, takže na své si přišly nejenom děti, ale i dospělí účastníci včetně pořadatelů. Děti měly více než o tanec zájem o stolní tenis.

 

Šlo o další kulturně volnočasovou akci, na které bylo sice dětí málo, ale všichni účastníci byli spokojení. Tuto akci tentokrát spolupořádala TJ Stolní tenis Praha, z.s., která se na ní podílela jak organizačně tak finančně nižším nájmem sokolovny. Pár hodin před samotnou akcí došlo ke schůzce předsedy TJ s předsedkyní kulturní komise MČ Ďáblice, na níž byla dohodnuta spolupráce na podobných akcích. Takže za rok lze očekávat, že sokolovna bude při této akci nabita, protože Ďáblice svoji mikulášskou nemají. Společné akce se ale dočkají ďáblické děti už dříve, protože je plánována na 15. 4. 2017 Velikonoční diskotéka.

 

Nebojte, nebudete muset čekat až do dubna. Do té doby proběhne v ďáblické sokolovně několik menších akcí sportovně volnočasového charakteru a to 21. 12. 2016 Vánoční rodinný turnaj ve stolním tenisu, 28. 12. 2016 Vánočně novoroční rodinný trojboj a 4. 1. 2017 Grand Prix TTC Praha OPEN ve stolním tenisu. A už 7. 1. 2017 pořádá TTC Praha čtvrtý turnaj stolního tenisu ökresní a rekreační úrovně CZ Cup, který patří do série Velké ceny CST Ďáblice.

 

Podrobnější článek s více fotografiemi vyšel na Magazínu eKamarád, který byl mediálním partnerem této akce a též dodal knižní ceny za soutěže. Článek najdete zde. Další fotografie najdete do konce roku v eAlbu.

Osmrtnicama ba

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci



Přidání komentáře k článku Mikulášská diskotéka v Ďáblicích



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.