Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je úterý 16.04.2024










Mikulášská diskotéka s dvěmi partnery

Do programu Mikulášské diskotéky přibude i Miniturnaj ve stolním tenisu, do kterého se mnohou zapojit i doprovázející rodiče. Dle zájmu budou miniturnaje dva, jeden na klasických stolech a druhý pro na malých stolech. Proto si s sebou vemte pálku an stolní tenis a sportovní obuv.

 

Pro doprovod dospělých je novinka, že v rámci vstuupenky za 50,-- Kč dostanou i zadarmo občerstvení a to jeden teplý nápoj (káva nebo čaj) a chlebíček. Další občerstvení bude možno na akci zakoupit - chlebíčky, dortíky, další cukrovinky a samozřejmě i pití.

 

Celková struktura programu bude přizpůsobena počtu účastníků i jejich věku. Ani jedno zatím neznáme.

Osmrtnicama ba

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci

[1]


Mikulášská nadílka

01.12.16 14.16

Miloslav Fuček

Odpovědět

Upozorňujeme, že součástí programu je i mikulášská nadílka. Počet balíčků bude s jistou rezervou nakoupen zítra dopoledne podle počtu zakoupených nebo závazně zarezervovaných vstupenek do dnešní půlnoci. Pro přímo příchozí bude vstupné 200,-- Kč pouze do počtu balíčků. Po té budou vstupenky prodávány za 150,-- Kč, ale bez nároku na balíček nadílky. Bohužel jiné řešení nejsme schopni realizovat. Jde o rozběhovou akci, kde se nedá předem odhadnout počet účastníků. Děkujeme za pochopení.

[1]



Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.