Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je čtvrtek 28.03.2024










Založena stránka Centrum Ďáblice

V sokolovně Kokořínská 204/28, Praha 8 - Ďáblice působí nyní nejenom Centrum stolního tenisu se svými aktivitami zejména stolnětenisovými, ale své aktivity zde pořádají i Ďáblové Praha, z.s. a v posledních dnech zde pořádá TJ Stolní tenis Praha i vlastní kulturní akce. O těchto kulturních akcích sice píšeme odčasně i na stránce Centra stolního tenisu, ale do budiucna všechny tyto aktivity najdete na stránce Centrum Ďáblice.

 

Nová internetová stránka Centrum Ďáblice má za úkol propojit všechny zmíněné internetové stránky, včetně stránky TTC Praha - klubu stolního tenisu. V kalendáři akcí tak najdete nejenom pozvánky na kulturní akce, ale i všechny turnaje ve stolním tenisu, které se konají v rámci Centra stolního tenisu, i všechny akce, které pro veřejnost pořádají Ďáblové Praha, z.s. Podle charakteru akce o ní najdete buď přímo veškeré potřebné informace a nebo odkaz na akci v kalendáři akcí na Centru stolního tenisu či na Ďáblové Praha, z.s.

 

Stránka Centrum Ďáblice obsahuje i fotoalbum, kde najdete odkazy na fotografie akcí pořádaných v Centru Ďáblice, zejména těch větších akcí. Najdete tam i odkazy na spolupracující internetové stránky a v magazínu najdete pozvánky, ale i reportáže. K článkům lze psát i komentáře a jsou řazeny do různých rubrik.

 

Úkolem stránky Centrum Ďáblice je zpřehlednit akce, které se v Centru Ďáblice konají, aby byly přístupny všechny akce z jednoho místa na internetu.

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci



Přidání komentáře k článku Založena stránka Centrum Ďáblice



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.