Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je čtvrtek 28.03.2024










Nábor do oddílů Ďáblové Praha, z.s.

Miloslav Fuček

2016-03-20

Informace

Přečteno: 1820

Komentářů: 0


Vyhlašujeme nábor do oddílů Ďáblové Praha, z.s. - CVČ Kamarád pro děti a mládež a Klub netradičních her spíše por dospělé, ale i pro mládež a děti.livno umrli smrtovnice


CVČ Kamarád bude pořádat různé akce pro veřejnost - pro děti a mládež a pro rodiny. První akcí je Velká cena Ďáblic (závody aut na vysílačku), ale další akce budou následovat. Členové budou mít možnost se dle zájmu nějkterým z těchto aktivit věnovat častěji. Navíc budou mít na veškeré akce pro veřejnost pořádané CVČ Kamarád slevu 20% na startovném. Členové budou platit členský příspěvek 100,-- Kč na rok 2016 a případný oddílový příspěvek podle toho, na jakých aktivitách se s námi domluví. Výše oddílového příspěvku bude také závislá na tom, zda dostaneme dotaci od MČ Praha 8 a v jaké výši.

 

Klub netradičních her zahajuje nyní Ligu Mariáše, ale podle zájmu bychom se rádi věnovali např. i šipkám a deskovým hrám. Zde půjde spíše o akce pro vlastní členy, i když případné akce pro veřejnost také nevylučujeme. I zde zaplatí zájemce členský příspěvek na rok 2016 ve výši 200,-- Kč a nebo 100,-- Kč, je-li mladší 15 let a nebo jde-li o starobního již nepracujícícho důchodce.

 

Kdo se zapojí do 1. ročníku Mariáše, zaplatí startovné 100,-- Kč. Obdobně budou mít oddílové příspěvky i další aktivity, jejich výše bude podle náročnosti. Celá výše oddílového příspěvku ale zůstává v Klubu netradičních her a je určena na provoz dané aktivity.

 

Členský příspěvek je určen pro potřeby chodu Ďáblové Praha, z.s.. Pokud bude hodně členů a a nebude celý režijními náklady spotřebován, bude jeho část vrácena zpět do oddílů na jijich činnost.

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.