Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je čtvrtek 28.03.2024










Nejlepším střelcem byl Jindra Skokan

Miloslav Fuček

2016-06-19

Reportáže

Přečteno: 2188

Komentářů: 0


V dnešních střelbách vyhrál Jindra Skokan, který byl současně i vítězem kategorie 2004. livno umrli smrtovnicejastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Na střeleckých závodech pořádaných v Centru Ďáblice Ďáblové Praha, z.s. se sešly sice pouze čtyři děti, ale závody se vydařily, protože se dětem líbily. Každý střílel třikrát, započítávaly se dva nejlepší pokusy.

 

Jindra Skokan

Celkovým vítězem se stal Jindra Skokan, který ve dvou pokusech nastřílel 164. Druhé místo obsadil jeho bratr Jarda Skokan ziskem 145 bodů. Se 128 body získal třetí místo Patrik Svoboda.

 

Vzduchovky nabíjel Petr Pozler.

Poděkování patří Petru Pozlerovi, který pomohl s organizací a to jak se zabezpečení sokolovny proti zatoulaným diabolkám, tak nabíjením vzduchovky a následným úklidem (vysátím haly) po závodech. Další poděkování patří tatínkovi Honza Vrány, který zachránil závody výměnou diabolek 5,5 mm, které jsme měli, ale které byly velké, za diabolky 4,5 mm.

 

Všichni medailisté

Nejmladší kategorii 2007 vyhrál Honza Vrána, který je ročník narození 2008. Kategorii 2004 vyhrál celkový vítěz Jindra Skokan. Střelců bylo sice málo, o to víc si ale zatříleli a závody se jim líbily. Ti, kdo nepřišli, mohou pouze litovat. Ale bude druhá šance, protože na podzim určitě střelbu ze vzduchovky ještě zopakujeme.

 

Více fotografií najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/fotog.php?id=570.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.