Ďáblové Praha, z.s.

Dnes je čtvrtek 28.03.2024










Správňáci jsou již zaregistrováni

Miloslav Fuček

2016-06-11

Informace

Přečteno: 1766

Komentářů: 0


Pobočný spolek Správňáci je již zaregistrován a má už i otevřen svůj běžný účet.livno umrli smrtovnice


Správňáci, pobočný spolek Ďáblové Praha byli již zaregistrováni městským soudem v Praze. V rámci Ďáblové Praha, z.s. budou sdružovat děti a mládež do 18 let. Formu činnosti zatím hledáme. Určitě pro členy bude více akcí, než pro veřejnost. Těžiště bude ale zatím spíše ve víkendových dnech. Pokud se nám ale podaří najít vedoucího, který by v rámci Správňáků vedl oddíl nebo kroužek, může se to změnit.

 

Od pátku 10. 6. 2016 máme otevřen i běžný účet u Fio banky. Činnost se ale rozjede pořádně asi až od podzimu od nového školního roku.

 

Správňáci navazují na činnost Sdružení klubů správných kamarádů ČR, z nichž vlastně vznikli transformací. SKSK ČR se transformovalo na Ďáblové Praha, z.s. Jeho nižší organizační složka Oblast Praha SKSK ČR se transformovala na Správňáci, zapsaný spolek Ďáblové Praha. Kruh se tak uzavírá. Pouze jsme se se sdružení s celorepublikovými ambicemi stali místním malým spolkem.

 

Až se činnost Správňáků více rozjede, počítá se i s jejich samostatnou internetovou stránkou, která bude na doméně Správňáci.cz, kde je archiv činnosti SKSK ČR. Správňáci tam dostanou nejspíš podadresář dablice (pokud nevymyslíme do té doby něco lepšího).

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Ďáblové Praha, z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.